Popolo gratis sponsoren via Sponsorkliks

Iedereen die Popolo een warm hart toedraagt en wat voor Popolo wil betekenen, kan ons steunen. Dit gaat door online te shoppen. Daarvoor hoef je alleen maar twee keer extra te klikken. Het sponsoren is gratis.

 

Hoe werkt het?

  1. Klik de volgende keer dat je iets online wilt kopen op het logo hiernaast.
  2. Je komt op onze verenigingspagina binnen Sponsorkliks.
  3. Kies als sponsordoel 'popkoor popolo'. 
  4. Op de verenigingspagina staat een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, KLM, Zalando en nog veel meer. Zie je jouw winkel niet direct terug? Gebruik dan even de zoekfunctie boven het overzicht. Klik op het logo van de winkel waar je iets wilt kopen.
  5. Je doet nu normaal je aankoop, precies zoals je gewend bent. Jij betaalt de normale prijs voor je artikelen, het kost dus niets extra!  Je hoeft ook na het kopen niks extra's te doen. Elke aankoop levert onze club een kleine commissie op van enkele procenten. 
Niet alleen webwinkels

Sponsorkliks kun je ook gebruiken als je een tafel wilt reserveren in een restaurant (via dinnersite.nl, bijvoorbeeld) of een pizza wilt laten bezorgen via thuisbezorgd.nl. Of als je vliegtickets boekt voor een stedentrip of vakantie. 

 

En nu?

 

Klik gewoon eens op de button en ontdek hoe simpel het werkt. Je hoeft niet eens meteen wat te kopen. Onthoud goed dat we hier als vereniging een aardige duit aan over kunnen houden als zo veel mogelijk leden en bekenden online shoppen. En elke cent is meegenomen. Het is gratis geld waar we allerlei extra, leuke dingen mee kunnen doen om het zingen en alles daaromheen nog leuker kunnen maken.
Laat ook vooral anderen weten dat ze Popolo op deze manier heel gemakkelijk en gratis kunnen steunen.