Popolo pakt uit: kom naar XXL!

 

Dit najaar bestaat Popolo precies 30 jaar. Reden voor een feestje! We vieren onze verjaardag met een eigen 'binnenfestival' op de plek waar we al 30 jaar thuis zijn: wijkcentrum de Burghardt in hartje Bottendaal. Bereid je voor op een middag of avond vol zang, gezelligheid en ontmoeting!

XXL: groots in het klein

In drie voorstellingen op 10 en 11 november nemen we je mee naar ons eigen binnenfestival. Hiervoor transformeren we het wijkcentrum in een heus festivalterreintje. Denk een beetje Kaaij. Wat Music Meeting hier en daar. Maar toch Lowlands waar het kan. Tijdens XXL verzorgen onze leden diverse kramen of stands, Nijmeegse kunstenaars exposeren eigen werk. Veel tijd met elkaar, veel gezelligheid. Gegarandeerd! Tijdens de voorstelling zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt. We zingen, serveren, entertainen en verbinden!

 

Waarom XXL?

Dertig jaar lang al repeteert ons koor in Bottendaal. Dertig jaar lang performen wij al in en om Nijmegen. Dertig jaar genieten van Nijmeegs publiek. Tijd om iets terug te doen. XXX is formeel het Romeinse cijfer voor 30, maar waarom zou dat niet analoog aan de Romeinse rekenregels XXL kunnen zijn? Popolo gaat voor dit jubileum voor groots!Popolo XXL wordt gesteund door:Kaarten?

Een kaartje voor Popolo kost € 12,50 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Dat is inclusief een hapje en een drankje (koffie, thee, fris) bij de XXL-kramen. Overige consumpties kun je tijdens de pauzes in het concert tegen normale tarieven krijgen aan de bar. Let op: de voorstelling voor zondag is inmiddels uitverkocht

 

 


Repertoire

Bij een 30-jarig jubileum past een groot en groots repertoire. We zingen nieuwe nummers, maar ook enkele 'classics' komen voorbij. Denk aan Feelin' good van Michael Bublé. Aan Uptown Funk van Mark Ronson, Blind for you van Di-rect en Fun we had van Raccoon. Afwisselend, prikkelend en swingend. Meedoen mag!


Wie, wat, waar en wanneer?

 

Wanneer? zaterdag 10 en zondag 11 november

Hoe laat? 10 november: 14.30 uur/20.00 uur (11 november: 14.00 uur is UITVERKOCHT)

Hoe lang? Ongeveer 2 uur per voorstelling

Waar? Wijkcentrum de Burghardt